Gulligull-Malva

Fick precis två bilder på Malva! Det var några veckor sedan de togs men åhh så fiin hon är :)

image231 

image232


Söndag 30 september

Älsklingen min!

image224

Fredag 28 september

Ännu en solig morgon så jag och Malva gick upp till tjärn och bara njöt av det härliga vädret!

image213 

       
                                                                                                                 smile
          
                                                                  

Torsdag 27 September

Nu är det väldigt länge sedan det skrevs något på den här sidan men det blir lätt så under sommaren eftersom man inte sitter så mycket vid datorn över huvudtaget. Blir i och för sig spännande nu för er som inte sett Malva på ett tag, hon har gått från bebis till våran "stor tjej"! 

Vi har hittat en jättemysig tur i elljusspåret som vi går en till två ggr i princip dagligen, en lagom sväng som tar 1-1½ timme beroende på hur mycket vi orkar busa längs vägen! Idag var det en riktigt fin höstdag så jag passade på att ta lite kort (inte bästa kvalitén men så är det när modellen inte kan stå still) :)
Glömde knäppa kort när vi passerade tjärn men det tar vi en annan dag! 

Just nu ligger Malva helt utslagen i soffan och snarkar : )

image212


   
 
   
   

8 Augusti

Ojoj..tiden bara går & man sitter knappt vid datorn något under sommaren.
Malva fortsätter att växa & väger nu ca 14 kg :)

1 augusti åkte vi upp till Norrfällsviken där Johan skulle spela tävling - blev lunch nere i hamnen på ett jättemysigt ställe & Malva är som vanligt lika snäll att ha med sig! Blev en härlig dag & Johan placerade sig på en 5:e plats av 55 startande - bästa sundsvallaren - Bra brosan!! :)

I lördags fyllde Danne panne år & då var vi ute på Alnö hos Karin & firade - Grattis gamle man!

I måndags var det så himla fint väder så vi åkte ut till killingskär & badade - Malva också! Det var som om hon aldrig hade gjort annat - huvudet högt & stora fina simtag :) Duktig tjej!

I tisdags var vi nere i Söderhamn & tittade på lillebror som spelade tävling - Laget blev 3:a & gick därmed vidare till Sverigefinal nere i Lund i mitten av september - Grattis grabbar!

Idag blev det en sväng till killingskär igen i det fina vädret! Vi hade stranden för oss själva & Malva fick springa runt i skuggan på gräsmattan brevid - kroken vi har köpt är ju hur bra som helst! Nu mot kvällningen ska vi ut till Kicki & Henrik & hälsa på Malvas bästa kompis - Pepsi!


RSS 2.0