Lördag 21 Juli

Under lördagen hade vi en riktig mysig dag! Vi började morgonen med några maskiner i tvättstugan sedan åkte vi ut till Karin på Alnö & här stortrivs verkligen Malva! Hon sprang runt & busade som bara den för att sedan tvärslockna i soffan där vi satt & fikade :)

Vi blev kvar hos Karin ungefär 4 timmar & sedan bar det iväg till nästa ställe, 7-års kalas hos min kusin! Var härligt väder så vi satt ute allihop & njöt av den goda maten! Malva busade med barnen & spelade fotboll som bara den - en riktig bolltalang - det har hon nog efter matte :)

Malva växer så det knakar & väger  nu 11 kg jämfört med 4,6 kg när vi hämtade henne! Hon är fortfarande finast i världen! :)

image194

image195

image197

image196

Fredag 13 Juli

Tiden går & Malva bara växer & växer :) På sistone har vi bland annat varit & bekantat oss med Malvas "fästman" Pepsi - Han är en lugn & snäll gammal gubbe som Malva verkligen ser upp till & verkar stortrivas med. Det är kanske tur med tanke på att det kommer bli många födelsedagar & julfirande ihop!

Sedan har jag, mamma & Malva varit en sväng i Valbo & hälsat på kusiner & co - väldigt trevligt! Doris & Skrållan lärde Malva ett & annat & hade hur kul som helst ihop! En av dagarna var vi & shoppade på "Jennys hund & katt" i Valbo där vi köpte en jättefin bur till Malva som vi ska montera in i bilen -Perfekt! De hade även ett nyöppnat café så vi tog med oss tjejerna in på lite fika. Första gången jag hör talas om ett hundcafé men det var väldigt mysigt & Malva fick en bacconbakelse! :) Hon sköter sig perfekt när vi är ute på nya platser & hon imponerar fortfarande!

     
   


Igår var vi ute på Tynderö & hälsade på Micke, Marielle, Melinda, Mathilde, Meline & Molly - Jättemysigt!
Malva fick åka båt för första gången & verkade tycka det var rätt skönt! Det blev en härlig eftermiddag i det fina vädret! Danne tog även sitt premiärdopp i havet men fick sedan värma upp sig i poolen :)

image184 

image185

image186

image193

image188

image189

image190

image191

image192


Måndag 2 Juli

Nu är det några dagar sedan jag skrev men vi har så fullt upp att vi inte hinner med oss på kvällarna! Malva växer så det knakar & är hur go & glad som helst! Tycker bara om dig mer & mer tjejen! Hon har blivit en hejjare på "sök" & far omkring tills området är noga genomsökt så fort hon hör ordet! Sedan har vi letat fram en orange kona som vi gömmer saker under - de är en höjdare tycker hon! Det är inte ofta hon låter men när hon blir väldigt glad eller så uppspelat att hon inte vet vart hon ska vägen så kommer det fram de mest konstiga ljuden - knasboll :)

Klockan 10 var det dags för Malvas 12-veckors valpveccination! "Kaxig" som hon är trippade hon in på Djurkliniken & verkade tycka att det var rätt trevligt ställe (helt ovetande)! I väntrummet satt en lite för tjock labbe som Malva tittade lite konstigt på men det gick bra - kanske för att hon befann sig på tryggt avstånd :)

När det blev våran tur drog Malva fram oss till undersökningsrummet med svansen i full gång, skuttade själv upp på vågen som visade 7,9 kg! Veterinären kom & gjorde en grundgenomgång av Malva & tyckte hon såg mycket fin ut  :) Malva fick lite Godis & reagerade aldrig när sprutan togs - Duktig tjej!
 Innan vi åkte därifrån köpte vi med oss lite tuggben & "ormbettstabletter" ifall olyckan skulle vara framme framöver - bra att ha med sig när man är iväg på små äventyr!



RSS 2.0