Lördag 15 mars

Idag har vi varit och hälsat på Hilda på Alnö! Malvas dunderpolare, en Irländsk setter på 3 år :)

 image340

    

    

Hade två trötta vovvar när vi kom hem till Hilda igen..lugn & ro när det var dags för fika med andra ord! :)

Gå gärna in på: http://www.mountaineerskennel.com/sidebysides.html & titta på Malva + hennes syskon! Står under bilderna vem som är vem för den som inte förstår :)

6-9 Mars Åre

Torsdag 6/3 åkte mamma, pappa, jag & Malva till Åre. Efter halva vägen blev det snöoväder & på radion varnade de folk att hålla sig inne om man inte absolut var tvungen att använda bilen.. Det blåste som bara den så snön drev in över vägarna.. Som värst var det förbi Duved men så långt skulle vi inte så vi körde försiktigt och höll tummarna att vägen skulle finnas kvar. Vi såg en eller två bilar som kört "av" vägen, eller rättare sagt, mitt på vägen fanns helt plötsligt snödrivor som de kört in i..
Väl framme i Åre (björnen) tog vi packningen och försökte ta oss in i "stugan". Vi tände en brasa och hade en rätt mysig kväll!

När vi vaknade på fredagen var det blå himmel, solsken och någon minusgrad kallt - Underbart!
På fm åkte vi upp till Fröå Gruva och släppte Malva, tog en fika och bara njut av det fina vädret!
På kvällen blev det Let´s Dance & god mat! 

När vi slog upp ögonen på lördagen möttes vi av minst lika bra väder och pappa bestämde sig för att åka slalom (hade jag o mamma mer än gärna också gjort men nu är det som det är..) Vi åkte istället till Tennforsen och tittade på vattenfallet, häftigt! Vi fick kanonväder och kunde släppa Malva i djupsnön på en äng, hon såg ut som ett snömonster med stora snöbollar hängades i pälsen efteråt! :) Blev bad i utomhusjacuzin under bar himmel när det började bli mörkt, God middag följt av Medlodifestivalen den kvällen, inte helt fel!

Vi hann även med 2 besök på chokladfabriken, ett måste när man är i Åre ;)

Tack snälla våra goa grannar för lånet av stugan, vi behövde lite miljöombyte!


Fröå gruva
image321

   

 


Tennforsen
image339

   

       




RSS 2.0