Onsdag 13 feb

I söndags (10/2) fyllder pappa år & det var dags för "folkinvation"! Näe, det är såklart trevligt när släkten kommer & hälsar på och äter go´saker men ibland är man helt enkelt inte i form..
 Malva körde laget runt & hälsade på alla sedan la hon sig på mitt komando på mattan i vardagsrummet & tog det lugnt -duktig tjej!
Lite senare när folket hade börjat tacka för sig dök Annette & Benke upp och med sig hade de Hilda, en Irländsk setter som Malva avgudar :) 
Det blev bus uppe på skidstadion och sedan lite mys hemma med god middag i form av lax!

Dagen efter (måndag) var det så himla soligt & fint väder att vi ringde Nettan & Hilda för att höra om de ville träffas så vi kunde släppa hundarna! Mamma, jag & Malva packade in oss i bilen och begav oss till Alnö!
När vi körde om Annette & Hilda för att hitta någonstans att parkera fick Hilda syn på Malva i bilen & började pipa & i backspegeln kunde vi se hur Hilda tog ut stegen & matte med raklång arm tätt efter :)

De busade på ängen & sedan åkte vi hem för lite fika. Hilda intog soffan & Malva fick jag att lägga sig & stanna kvar så snällt på andra sidan bordet på golvet brevid en fäll. De var så himla fina!! Såg precis ut som en inredningsbild när de låg där!! :) Tyvärr tog jag ingen bild..

Igår (tisdag) fick vi besök av Anna-Mia, Mimmi, Ebbe & Eva -Jättekul!! 
Det bjöds på kladdkaka, glass, kaffe/te och mammas supergoda "kakor", vad de nu heter..! Det var så himla roligt att de kom & hälsade på! Malva undrade bra länge vad lilla Ebbe var för en liten filur & vad väldigt snäll & försiktig med honom. Han var precis i ansiktshöjd på Malva så han fick rätt många pussar i ansiktet, på händerna och under fötterna på "sockeplast"-sockarna :)
Eftersom Ebbe är en sådan tuffing & van hundar skrattade han mest men satt ibland upp en hand som "stopp" för Malva. Var jätteroligt att se! Efter ett tag fick han syn på Malvas lilla blå gummiboll men Malva lät honom ha den utan att försöka ta den ifrån honom. Ibland kastade han iväg den & då sprang Malva & hämtade den & sedan fick Ebbe den igen!  Runt 19:00 sa vi tack & hej & åkte för att hämta Eric som varit i Vemdalen med skolan över dagen & när vi kom hem igen for Malva runt här hemma & verkligen letade efter den där lilla filuren Ebbe som varit & hälsat på tidigare.. Tyvärr så hittade hon inte honom.. Ni är välkomna snart igen!! :)

Idag blåser det storm och om några timmar ska jag iväg till sjukhuset.. har sovit dåligt inatt men jag förstår varför..

  (bilder kommer senare)

Lördag 9 feb

Igår 8/2 fyllde Malva 10 månader, ojoj..snart 1-års kalas!! :)
Det var jättefint väder så på morgonen var vi uppe på skidstadion & busade. Malva är som ett lyckopiller hela hon & när hon spinner loss så snön yr kan man omöjligt få något annat än ett leende på läpparna! Det är precis som om "GLÄDJE" är inprintat i hennes hjärna & det smittar verkligen av sig! :)  
Blå himmel, sol, ca -1 grad & en helt underbar Malva, kan man få en bättre start på dagen?!


     

image320

24 Januari

Att det blivit dåligt med uppdateringar beror på att "blogg.se-sidan" vägrat ladda upp bilder & det är inte lika roligt med bara text..

Vädret har inte varit det bästa på jag vet inte hur länge.. varmt, kallt, snö, blixt-halka men nu äntligen har det kommit Snö igen!! Jag & Malva firade detta med att busa som bara den uppe på Skidstadion! Som sällskap fick vi en blå himmel & solsken! Efter dryga timmen var både jag & malva jättetrötta & gick hem för att ta igen oss..Malva sov rätt många timmar :)

På lördag fyller jag år & jag hoppas verkligen att snön ligger kvar då!

image310

    


Bli inte rädd.. en riktig "action-bild" :)

RSS 2.0