Fredag 13 Juli

Tiden går & Malva bara växer & växer :) På sistone har vi bland annat varit & bekantat oss med Malvas "fästman" Pepsi - Han är en lugn & snäll gammal gubbe som Malva verkligen ser upp till & verkar stortrivas med. Det är kanske tur med tanke på att det kommer bli många födelsedagar & julfirande ihop!

Sedan har jag, mamma & Malva varit en sväng i Valbo & hälsat på kusiner & co - väldigt trevligt! Doris & Skrållan lärde Malva ett & annat & hade hur kul som helst ihop! En av dagarna var vi & shoppade på "Jennys hund & katt" i Valbo där vi köpte en jättefin bur till Malva som vi ska montera in i bilen -Perfekt! De hade även ett nyöppnat café så vi tog med oss tjejerna in på lite fika. Första gången jag hör talas om ett hundcafé men det var väldigt mysigt & Malva fick en bacconbakelse! :) Hon sköter sig perfekt när vi är ute på nya platser & hon imponerar fortfarande!

     
   


Igår var vi ute på Tynderö & hälsade på Micke, Marielle, Melinda, Mathilde, Meline & Molly - Jättemysigt!
Malva fick åka båt för första gången & verkade tycka det var rätt skönt! Det blev en härlig eftermiddag i det fina vädret! Danne tog även sitt premiärdopp i havet men fick sedan värma upp sig i poolen :)

image184 

image185

image186

image193

image188

image189

image190

image191

image192


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Härliga bilder!!!
Det gäller att man passar sig idag fredagen den 13:de. Är du skrockfull?
Kan du ge mig smakråd:
http://junitjej.blogg.se/1184279493_vilken_frg.html

2007-07-13 @ 09:38:23
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Ida-Marie

Vilken stor tjej hon blivit!!

2007-07-13 @ 10:48:24
URL: http://mimmpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0