Onsdag 6 Juni

I morse blev det en tidig morgon. Lill-Malva var pigg & på bra humör redan kl 04:20 och konstigt nog tar det inte emot att kliva upp så pass tidigt när man har världens lyckligaste vid sin sida! Först fick man en morgonpuss & sedan bar det iväg mot balkongdörren där hon satt sig ner och lade tassen emot för att markera att hon ville ut & kissa :) Vi är redan ett dream-team! Runt 5 blev det frukost för hennes del, en "kiss&bajs" tur ute & sen somnade faktiskt lill-fröken om -Skönt :)

På fm tog vi en tur till Kicki & Henke där det bjöds på kaffe ute i trädgården i det fina vädret! Malva fick även en liten hundsäng som fungerar perfekt som "ta-med-dit-vi-ska-säng" nu när hon fortfarande är liten bebis! Tack så mycket!

Runt 13 bar det iväg ut på en nationaldags-golftur för Danne & co men jag & Malva åkte bort till ängen & hade ännu en jätte härlig dag i det fina vädret där något riktigt häftigt hände! Älsklingen våran fick syn på en fågelunge som inte riktigt lärt sig flyga & gick ner i "position" innan hon glatt skuttade efter den lilla rackaren - Duktig tjej!

Kvällen avslutades med grillning hos mamma & pappa och fotbollstittande - Grattis till segern Sverige!

Tack Malva för ännu en underbar dag, we love you sweetie!

image54

Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

ååå vad underbart söt hon är!!! vi vill hälsa på er, vad gör du nästa vecka? puss å kram

2007-06-07 @ 09:56:37
URL: http://mimmpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0